Sluiten
Home Welkom
Actueel Archief
Spreekuren Spreekuur groepen Spreekuren in de buurt Voorlichting Spreekuurhouders
Agenda Links Contact Steun ons Disclaimer

Stichting Platform Sociale Zekerheid
Noord- en Midden-Limburg

Stichting Platform Sociale Zekerheid
Noord- en Midden-Limburg

logo psz-nml.nl logo psz-nml.nl logo psz-nml.nl

Naar home

Agenda

Zomervakantie:

Venray -> Vanwege de zomervakantie is er geen fysiek spreekuur in Venray vanaf 4 augustus t/m 18 augustus. Telefonisch en via de mail is het spreekuurpunt dan wel te bereiken. Op donderdag 25 augustus ontvangen zij u graag weer op het spreekuur.

Venlo -> Vanwege de zomervakantie is er geen fysiek spreekuur in Venray vanaf 25 juli t/m 14 augustus. Telefonisch en via de mail is het spreekuurpunt dan wel te bereiken. Op maandag 15 augustus ontvangen zij u graag weer op het spreekuur.

Weert -> Vanwege de zomervakantie is er geen fysiek spreekuur in Weert vanaf 15 augustus t/m 4 september. Op maandag 5 september ontvangen we u graag weer op het spreekuur.

Reuver -> Geen zomervakantie.

Gennep -> Vanwege de zomervakantie is er geen fysiek spreekuur in Venray vanaf 8 augustus t/m 28 augustus. Telefonisch en via de mail is het spreekuurpunt dan wel te bereiken. Op vrijdag 2 september ontvangen zij u graag weer op het spreekuur.


Let op:

- Het adres van spreekuurpunt Reuver is veranderd in Sportcentrum De Schans, Bosdaellaan 1 5953 BW Reuver

- Het spreekuurpunt Venlo is nu telefonisch bereikbaar via de Zuidpilaar 077-3030625 van ma t/m vr van 9.30 - 16.30 uur.